In mijn dagelijks leven balanceer de rol als danser, jazz zangeres, projectcoördinator bij Mensen & Wetenschap, 5 ritmes lerares en studente opera. Ik heb programma’s opgesteld en ben betrokken bij internationale initiatieven die creativiteit brengt in bedrijven en culturele organisaties. De uitverkoren plek om mijn verwarring los te laten is via mijn dans. Elke ochtend dans ik, kort of lang, een intense flowing - staccato - chaos - lyrisch - stiltedans. Het doet me dieper gronden. Dit is erg belangrijk.


Op zondagochtenden naar mijn kerk


Op mijn negen jaar nam mijn moeder ons (mijn broer en zus) elk weekend mee om over gans België de 5Ritmes te dansen. De dansvloer werd een manier om zonder woorden met mezelf en elkaar te verbinden. Tijdens mijn tienerjaren nam zij, Katrien Mazijn, mij vaak mee naar workshops in het buitenland en zo danste ik met Gabrielle Roth voor de eerste keer in Parijs. Het was een ontmoeting met de bezielster van deze praktijk die ik nooit zal vergeten!


Op vakantie naar de dansvloer


Tijdens de vakanties namen we vaak samen als gezin, soms alleen, deel aan ontelbaar veel workshops in het buitenland, waar ik kon verdwijnen in grote groepen onder het toeziend oog van een goed hart: de teacher. Op mijn twintigste nam ik de stap om deel te nemen aan de opleiding, waardoor ik deze mooie ervaring nu kan doorgeven aan anderen. Iedereen is welkom in de 5ritmes. Dans, zing, schrijf, spring, leef en verbind je via je creativiteit met jouw  zielskracht.