Dansen is mijn zielenpad. Een kunst om te creëren vanuit het lichaam . Het enige instrument dat we steeds bij ons hebben en waar we ten volle gebruik kunnen van maken om te musiceren en te dansen. Lichaam, dans en muziek vormen één geheel.

Een foetus beweegt al helemaal spontaan op het horen van muziek.

 

Als leerkracht piano , AMC en AMV kon ik daarvan genieten toen mijn eerste dochter spontaan begon te bewegen en te stampen binnenin mijn baarmoeder terwijl ik aan het musiceren was , nu zo'n 21 jaar geleden. Een zalig gevoel. 

 

Tijdens de jaren '90 en begin 2000 was ik uitvoerend muzikant . Een zware blokkade aan beide armen verplichtten mij om mijn piano los te laten en niets is toeval. Verschillende alternatieve wegen zoals een shiatsu opleiding, reiki inwijdingen , vegetarische voeding en meditaties brachten mij uiteindelijk bij de 5 Rhythms® van Gabrielle Roth waar ik mijn lichaam helemaal kon bevrijden van mijn fysieke blokkades. Mede dankzij mijn moeder volgde ik mijn intuïtie en niet de conclusie van de klassieke geneeskunde die mij aan beide armen zouden opereren.


Een pad waar ik heel dankbaar voor ben... . Dansen en muziek blijven mijn passie en deze passie deel ik graag met mijn 5 Rhythms groepen in Brugge waar ik sinds 2016 als 5 Rhythms® teacher lesgeef.


Graag nodig ik jongeren , volwassenen en ouderen uit om regelmatig te dansen en de weg naar binnen te volgen via unieke creaties die mogelijk zijn via deze meditatieve bewegingsdans van Gabrielle Roth waarmee ik zeven workshops heb kunnen volgen in binnen- en buitenland. Een vrouw die heel diep naar haar intuïtie, lichaam en innerlijke beat luisterde en over haar grenzen heen de wereld vanzelf in beweging bracht ...


Let go and surrender to the beat of your own heart!


Van harte welkom!

Katrien 

www.dansjegevoel.be